Fondsenwerving

Ook de kinderen waar jij mee werkt verdienen het om te leren zoals ze van nature zijn. Creatief en in beweging, zelfstandig en samen met de anderen.

Maar hoe pak je dat aan?
Willen de leerkrachten of de pedagogisch medewerkers dit graag oppakken?
Of huren jullie liever een vakdocent in die met de kinderen werkt en tegelijk de professionals lesideeën geeft?

Wij kiezen voor zelf doen!

Heerlijk om het zelf te doen, kijk dan eens bij AANBOD voor

  • Digitaal lesmateriaal.
  • De online masterclass om met de Beweegdatabase te gaan werken.
  • De online cursus CreBeLen om Creatief Bewegend Leren toe te passen in de kleuterklas of op de peutergroep.

Wij kiezen voor de vakdocent Taaldans en Rekendans!

Fijn om dit uit handen te geven, een vakdocent biedt driedubbel rendement. Ons team verzorgt wekelijke lessen die op maat zijn gemaakt bij jullie thema en methode.

  • De vakdocent werkt met de kinderen.
  • Tijdens de les kun je natuurlijk meedoen of kinderen observeren. Ervaring leert dat pedagogisch medewerkers en kleuterleerkrachten zich het liefst laten inspireren om op hun eigen manier dingen te herhalen in de klas en op het plein.
  • Ouders willen dolgraag komen kijken bij de open lessen omdat kinderen thuis onze liedjes en dansjes voordoen. Een mooie ingang voor een ouderavond.

Gaan jullie voor structureel driedubbel rendement van de vakdocent? De komende jaren Taaldans en Rekendans implementeren in jullie aanbod? Neem dan gerust contact op voor mogelijkheden om de financiering rond te krijgen met eigen middelen en/of fondsenwerving. Al ruim tien jaar werken we op deze manier samen met scholen, voorscholen, kinderdagopvang, gemeentes en fondsen. Bij sommige scholen staat Taaldans en Rekendans zelfs al op het rapport. Bij jullie binnenkort ook?