Thuis dansend leren voor peuters en kleuters.

Eind maart postte ik dansend leren filmpjes in sociale media. Speciaal voor ouders die met peuters en kleuters thuis iets leuks willen doen dat ook nog leerzaam is en voor gezelligheid en ontspanning zorgt. Bedankt voor alle leuke reacties daarop! En alle foto’s van dansende kinderen in de woonkamer met een vaatdoekje op hun hoofd. Om aan jullie vraag tegemoet te komen, voeg ik alle filmpjes hier in één keer in met daaronder de link naar het artikel met de achtergrond informatie erbij.

Er is zelfs een juf die voor al haar kleuters een Wisse Was heeft opgestuurd, zodat ze de volgende dag online met elkaar konden gaan dansen. Dus ja: kleuterleerkrachten en pedagogisch medewerkers mogen dit artikel natuurlijk doorsturen naar hun oudergroep, zodat er thuis veel gedanst gaat worden. Blijf gezond en blijf gezellig!

Boeklancering

Maandag 20 april 2020 lanceer ik onze online uitgeverij en het e-book: Wisse Was. Creatief Bewegend Leren in peutergroep en kleuterklas. Met in de hoofdrol vaatdoek Wisse Was die een jaar lang zorgt voor bewegend leerplezier. Klik hier om je aan te melden.

Meer informatie over Dansjemet.
Muziek: Mission Impossible Theme – Lalo Schifrin

Meer informatie over de Kleurendans.
Muziek: Lambada – Kaoma

Meer informatie over de Vormendans.
Muziek: Reizenrijk – Efteling

Meer informatie over Echoklanken.
Muziek: Gadda Rio – Club des Belugas

Meer informatie over Opzij. 
Muziek: Opzij – Herman van Veen
Totaalconcept: Lenneke Gentle
Tekst, illustraties en film: Lenneke Gentle
E-book: Wisse Was, Creatief Bewegend Leren voor peutergroep en kleuterklas. 

Meer inspiratie over Creatief Bewegend Leren? Speciaal voor professionals in de kinderdagopvang, voorschool en basisonderwijs hebben wij een inspiratiegroep!