Nomineer jouw beweegkanjer!

Op de dag van de leerkracht wil ik het je vragen. Je kent er vast één, een leraar die je weleens in het zonnetje zou willen zetten. Die leraar die altijd zo lekker actief bezig is met de kinderen. Niet alleen in de klas, maar ook in de hal en buiten. Die fijne collega die bovenmatig veel aandacht besteed aan bewegend leren, buiten leren, sportend leren, spelend leren of dansend leren. De kinderen hebben er veel plezier van en deze bijzondere collega is een ware inspiratie voor jullie team.

Ik ben benieuwd wie jij nu in gedachten hebt. Misschien ben jij het zelf wel! Of toch een andere leerkracht, onderwijsassistent, pedagogisch medewerker, vakdocent, coach of stagiaire?

Beloon jouw topcollega voor al het leuke beweegwerk en nomineer hem of haar voor een heuse Beweeg Award! Alle genomineerden komen binnenkort op de website te staan en dan kan er gestemd worden. Uiteindelijk worden er 10 finalisten uitgekozen. Zij zijn live aanwezig bij De Grote Beweegconferentie en aan het eind van de dag maken we de winnaars bekend. Vul snel het formulier in en doe mee!

Hoe vaker deze pagina gedeeld wordt, hoe meer mensen genomineerd kunnen worden. Bedankt voor je medewerking!