Honderd dansdocenten gezocht!

  • Wil je graag meer bijdragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen?
  • Wil je graag leren hoe dans kinderen kan helpen in de ontwikkeling van taal en rekenen?

Dan zijn we op zoek naar jou!

De afgelopen jaren heeft Studio Swing 75 dansdocenten opgeleid, zij geven Taaldans® en Rekendans® bij kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, voorscholen en basisscholen. De vraag naar dansend en bewegend leren groeit enorm. Om aan de vraag te kunnen beantwoorden leiden wij in september 100 nieuwe dansdocenten op om Taaldans® en Rekendans® lessen te gaan geven. Heb jij veel ervaring met jonge kinderen en kun je zelfstandig creatieve peuter/kleuter danslessen ontwikkelen? Je bent van harte welkom!

Woon je in Nederland of België? Even opletten! We maken het je nu heel makkelijk. We faciliteren de cursus in vijf steden: Alkmaar, Wolvega, Amersfoort, Echt en Den Haag. In de cursus leer je hoe je deze lessen ontwikkelt vanuit thema’s en hoe je ze aan laat sluiten bij de SLO doelen voor taal en rekenen. We bieden je een rijke achtergrond aan met wetenschappelijk onderzoek, nieuwe didactische vaardigheden, lekker leeswerk, ruim 100 lesplannen en 175 nieuwe collega’s. Natuurlijk leren we je ook hoe je als zelfstandige online en offline goed zichtbaar bent en hoe je gesprekken voert met scholen, voorscholen en kinderopvang organisaties.

Leuk? Je bent van harte welkom!

De cursus telt vier opleidingsdagen en in de tussentijd doe je je ontwikkelwerk en leeswerk en houden we contact via het forum.

Training 1: Dans op de (voor)school.
Training 2: Dans en woordenschatontwikkeling.
Training 3: Dans, rekenen en taal: samen in het speellokaal.
Training 4: Aan de slag binnen de educatie voor het jonge kind.

Na de cursus ontvang je een certificaat en een mantelovereenkomst. Je kunt zelf kiezen hoe jij met Taaldans® en Rekendans® aan de slag wilt:
– Zelfstandig
– Via Studio Swing
– Zelfstandig en via Studio Swing.
Je krijgt toegang tot de database en het forum, waarin we lessen delen en informatie uitwisselen.
We organiseren teamdagen en een nascholingsprogramma op maat. Je kunt doorgroeien binnen de organisatie en… natuurlijk nog veel meer leuks.

Meer informatie over de aankomende opleidingen: klik hier

Lenneke Gentle start@studioswing.nl

De Taaldans® en Rekendans® Facebookpagina 

Video