Een werkdag met jonge kinderen, is als een blender zonder deksel…

dans ontroert
dans verbindt
dans doet
dans beweegt
dans verstilt
dans ontspringt
dans ontluikt
dans inspireert
dans innoveert
dans creëert
dans is
dans was
dans wordt
dans blijft
dans oogt
dans voelt
dans stampt
dans spreekt
dans geeft
dans golft
dans bloeit
dans groeit
dans leert
dans leeft

Dit laten we mensen die met jonge kinderen werken graag aan den lijve ervaren. Want wij als volwassenen zijn vaak het contact met ons beweegplezier een beetje kwijt. Peuters en kleuters daarentegen, lijken wel onder invloed van hun beweegdrang.

Een werkdag met jonge kinderen, is als een blender zonder deksel

Onze droom is om alle medewerkers van (voor)scholen en kinderdagverblijven in Nederland te inspireren om het aanbod voor rekenen en taal door beweging, dans en spel aan te gaan bieden. Omdat beweging zo dicht bij kinderen staat en zo dicht bij hun lijf, gaat het leren leuker, sneller en makkelijker. De lijst met voordelen van bewegend leren zijn eindeloos lang! We heten dan ook alle medewerkers welkom: beleidsmakers, directie, kleuterleerkrachten, pedagogisch medewerkers, tutoren en intern begeleiders. We beredeneren het bewegend leren met wetenschappelijk onderzoek en we brengen het meteen in de praktijk.

Theorie EN praktijk maken dat we aan het eind van de dag vanuit onze eigen kwaliteiten de samenwerking aan kunnen gaan en tot mooie nieuwe beweegideeën komen waarin de beleving van begrippen centraal staat.
Wil jij zelf meer dans, speel en beweegmomenten in jouw dag gaan inplannen?

Klik dan hier voor 80 muziektips voor jonge kinderen
Klik dan hier voor het gratis E-book ’52 redenen om te starten met dans & spel op de (voor)school; met ervaringen en onderzoek op dit gebied
Klik dan hier voor informatie over de online inspiratiegroep
Of bestel hier meteen kaarten om met jullie hele team naar de inspiratiedag te komen op 1 november of 1 december.

Deze inspiratiedag geven we natuurlijk ook graag op vakopleidingen voor pedagogisch medewerkers, kleuterleerkrachten en dansdocenten in spé. info@studioswing.nl voor informatie en persoonlijk contact.

Tot ziens!

 

 

Lenneke Gentle – Studio Swing
Jan van der Zwan – Het Breinbureau
Karin Strelitski – Anders Gewoon