De Week van Het Jonge Kind

De week van Het Jonge Kind is begonnen! Overal in Nederland worden inspirerende bijeenkomsten, workshops en (online) projecten georganiseerd. Dat is fijn, want tussen 0-7 jaar worden eigenlijk de belangrijkste processen in gang gezet die voor ons verdere (werkende) leven zo belangrijk zijn. Tijd om Het Jonge Kind een podium te bieden. Tijd om Het Jonge Kind te zien zoals het is. Speels, beweeglijk, ontdekkend, vrolijk en energiek. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten in het land.

Het Jonge Kind te zien zoals het is. Speels, beweeglijk, ontdekkend, vrolijk en energiek. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten in het land.

Dans? Op de (voor)school?
Een mooie week om ook hierover in gesprek te gaan met elkaar. En om eens verder na te denken over wat dans de kinderen, de ouders en de professionals in jouw organisatie kan brengen. Dans is namelijk een prachtig middel om in te zetten in leer- en ontdekprocessen. Interessant voor zowel beleidsmakers, directeuren, kleuterleerkrachten en peuterleidsters.

Ben je al nieuwsgierig? Download hier het gratis E-book ’52 redenen om te starten met dans op de (voor)school.’ Met foto’s, achtergrond, boekentips, activatiesheet, mindmap en mooie filmpjes. Nog een paar mooie redenen om te starten met dans & spel.