De dag van de pedagogisch medewerker

Die vier je natuurlijk met onze inspirerende online masterclass: Bewegend Leren in de kinderdagopvang. Voor minder werkdruk en meer plezier. Beslis zelf op welk tijdstip je dit inplant in jullie feestelijke dag van de pedagogisch medewerker op 17 september 2020.

Van nature bewegen kinderen veel en graag. Gelukkig maar, want kinderen die veel bewegen ontwikkelen zich op alle gebieden goed. Altijd beweegideeën bij de hand? Dat kan met de online Beweegdatabase voor de kinderdagopvang! Voor en door pedagogisch professionals. Inloggen kan altijd en overal: tijdens werktijd, binnen, buiten of ’s avonds om je voor te bereiden. Gewoon via smartphone, tablet of computer.

Daar word je blij van! En de kinderen vast ook.

In deze videomasterclass laat ik je stap voor stap zien hoe de database werkt. Daarbij hoort de gebruiksaanwijzing op papier waarin de acht stappen zijn uitgewerkt. Na de masterclass krijg je toegang tot de gratis database: makkelijker gaat het niet worden!

Maak en deel jouw beweegidee: halveer voorbereidingstijd!

Klinkt goed? Doe mee aan de masterclass op de dag van de pedagogisch medewerker!

  • Pedagogisch medewerkers in de dagopvang
  • Pedagogisch medewerkers op de voorschool
  • Pedagogisch coaches
  • SPW studenten

Doe op persoonlijke titel mee, met het hele team of met de opleiding. De masterclass vindt plaats op 17 september: op de dag van de pedagogisch medewerker. Bestel de masterclass voor uw personeel, dan werken straks al uw mensen met gemak in de database.

Meer informatie en reserveren kan hier.