De dag van de leraar

Die vier je natuurlijk met onze inspirerende online masterclass: Bewegend Leren op de basisschool. Voor minder werkdruk en meer plezier. Beslis zelf op welk tijdstip je dit inplant in jullie feestelijke dag van de leraar op 5 oktober 2020.

Van nature bewegen kinderen veel en graag. Gelukkig maar, want kinderen die veel bewegen ontwikkelen zich op alle gebieden goed. Altijd beweegideeën bij de hand? Dat kan met de online Beweegdatabase voor de basisschool! Voor en door leerkrachten. Inloggen kan altijd en overal: tijdens werktijd, binnen, buiten of ’s avonds om je voor te bereiden. Gewoon via smartphone, tablet of computer.

Daar word je blij van! En de kinderen vast ook.

In deze videomasterclass laat ik je stap voor stap zien hoe de database werkt. De gebruiksaanwijzing waarin de acht stappen zijn uitgewerkt kun je uitprinten. Na de masterclass krijg je toegang tot de gratis database: makkelijker gaat het niet worden!

Maak en deel jouw beweegidee: halveer voorbereidingstijd!

Klinkt goed? Doe mee aan de masterclass op de dag van de leraar!

  • Leerkrachten
  • Onderwijs ondersteunend personeel
  • PABO studenten

Doe op persoonlijke titel mee, met het hele team of met de opleiding. De masterclass vindt plaats op 5 oktober: op de dag van de leraar. Bestel de masterclass voor uw personeel, dan werken straks al uw mensen met gemak in de database.

Meer informatie en reserveren kan hier.