Cadeautje: Meer handen: Meer geld! Elk kind telt

Heerlijk, 2017 is bijna ten einde en 2018 gloort alweer om de hoek.
Goed dat je dit boekje gedownload hebt, dat betekent dat je vandaag staakt. Of dat je aan het nadenken bent over jouw rol als kleuterleerkracht, pedagogisch medewerker, coach of beleidsmaker. Wat zou jij graag willen realiseren dit jaar? Wat zijn jouw wensen voor de kinderen waar jij mee werkt? En voor jezelf? Hoe ga je creatief om met de ruimte in de regels die er is en die er nog gaat komen? Meer rust en ontspanning voor jezelf? Meer bewegen? Aan de slag met spelend en ontdekkend leren? Grenzen leren aangeven en bewaken? De dag beginnen met wandelen of dansen? Creatief worden met de methodes? Een bepaalde cursus die je graag wilt volgen?

Geïnspireerd op het werk van Tiara woman’s coaching, Tony Robbins, Brian Tracy, Brandon Base, Oprah Winfrey en Michael Pilarczyk maakte ik dit boekje. Goede voornemens maken zij niet; die werken namelijk niet… Deze mensen hebben veel bereikt doordat zij leerden visualiseren wat zij echt wilden en daar een plan voor te maken en het uit te voeren. Verandering begint bij jezelf. Wat ga jij komend jaar veranderen in jouw werkomgeving?

Een plan maken is best een leuke uitdaging. Want ideeën laten zich niet meten, in een grafiekje stoppen of oproepen; ideeën hebben tijd nodig om te ontstaan. Zelf vond ik het in het begin ook best lastig om te weten wat ik wilde realiseren of veranderen. Maar het gaat me steeds makkelijker af. En jij kunt het ook.

Voor jouw mooiste voorschool, kleuteronderwijs, voorschoolbeleid en coaching is vandaag belangrijk. Vandaag is er tijd, vandaag is er ruimte om een plan te maken. Graag deel ik mijn werkboek met jou, zodat jij jezelf in 2018 kunt verrassen. We maken op een creatieve manier een plan en we werken in 5 delen toe naar Start! En elke maand kun je weer opnieuw jouw spotlights bepalen.