Een werkdag met jonge kinderen, is als een blender zonder deksel...

 

dans ontroert

dans verbindt

dans doet

dans beweegt

dans verstilt

dans ontspringt

dans ontluikt

dans inspireert

dans innoveert

dans creëert

dans is

dans was

dans wordt

dans blijft

dans oogt

dans voelt

dans stampt

dans spreekt

dans geeft

dans golft

dans bloeit

dans groeit

dans leert

dans leeft

Dit laten we mensen die met jonge kinderen werken graag aan den lijve ervaren. Want wij als volwassenen zijn vaak het contact met ons beweegplezier een beetje kwijt. Peuters en kleuters daarentegen, lijken wel onder invloed van hun beweegdrang.

Een werkdag met jonge kinderen, is als een blender zonder deksel

Onze droom is om alle medewerkers van (voor)scholen en kinderdagverblijven in Nederland te inspireren om het aanbod voor rekenen en taal door beweging, dans en spel aan te gaan bieden. Omdat beweging zo dicht bij kinderen staat en zo dicht bij hun lijf, gaat het leren leuker, sneller en makkelijker. De lijst met voordelen van bewegend leren zijn eindeloos lang! We heten dan ook alle medewerkers welkom: beleidsmakers, directie, kleuterleerkrachten, pedagogisch medewerkers, tutoren en intern begeleiders. We beredeneren het bewegend leren met wetenschappelijk onderzoek en we brengen het meteen in de praktijk.

Theorie EN praktijk maken dat we aan het eind van de dag vanuit onze eigen kwaliteiten de samenwerking aan kunnen gaan en tot mooie nieuwe beweegideeën komen waarin de beleving van begrippen centraal staat.

Wil jij zelf meer dans, speel en beweegmomenten in jouw dag gaan inplannen?

  • Klik dan hier voor 80 muziektips voor jonge kinderen
  • Klik dan hier voor het gratis E-book '52 redenen om te starten met dans & spel op de (voor)school; met ervaringen en onderzoek op dit gebied
  • Klik dan hier voor informatie over de online inspiratiegroep
  • Of bestel hier meteen kaarten om met jullie hele team naar de inspiratiedag te komen op 1 november of 1 december.

Deze inspiratiedag geven we natuurlijk ook graag op vakopleidingen voor pedagogisch medewerkers, kleuterleerkrachten en dansdocenten in spé. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie en persoonlijk contact. 

Tot ziens! 

Lenneke Gentle - Studio Swing

Jan van der Zwan - Het Breinbureau

Karin Strelitski - Anders Gewoon

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen