Ik ga ermee stoppen en trakteer.

Na 7 jaar cursussen geven in het basisonderwijs, voorscholen, peuterspeelzalen en kinderopvang is het zo ver; ik ga ermee stoppen. Ik heb ondervonden dat cursussen geven die verplicht worden gesteld door de werkgever, lang niet zo goed werken als de cursussen die op eigen initiatief van de jonge kind professional worden gevolgd.

Nadat de nieuwsbrief de deur uit is ontploft mijn mailbox. "Lenneke, wat jammer dat je gaat stoppen! We hadden nog wel... ' Wat grappig om te merken dat veel mensen dan toch alleen maar de eerste drie regels van je nieuwsbrief lezen. Natuurlijk stop ik er niet helemaal mee :) Hieronder lees je wat er gaat gebeuren. Als er ergens een deur sluit....

Voor een kort en bondig overzicht van alle nieuwe inspiratie mogelijkheden klik je hier

 In 2030 leren alle jonge kinderen in Nederland door dans, spel en beweging. Het is niet alleen leuker en makkelijker, maar het zorgt er ook voor dat het kinderbrein zich optimaal kan ontwikkelen.

Ik geloof in de kracht van samenwerken. Door een actief netwerk te creëren voor jonge kind professionals, beweegdocenten en onderzoekers, wordt kennis en concrete inspiratie over bewegend leren met Het Jonge Kind beschikbaar.

Ik werk eraan om dagelijks op de werkvloer aanwezig te zijn; online en persoonlijk. Met een mooi team dansdocenten in Nederland en met samenwerkingsverbanden tussen (voor)school, professional, dansdocent, kinderen en ouders.

En nu dan? Nu is het tijd voor een inspirerende traktatie!

Wie jarig is trakteert! Op 4 juni ben ik jarig en trakteer ik op de Bewegend Leren Challenge 2017!

Ontvang 7 beweeglijke ideeën om met jouw peuters en/of kleuters te doen. Dansen, spelen, bewegen, zingen, plezier en... leren. Bewegend Leren is niet alleen leuker en makkelijker, maar het zorgt er ook voor dat het kinderbrein zich optimaal kan ontwikkelen.

Gratis!

Wat wil een mens nog meer?

Je ontvangt van mij 7 dagen lang een mail met daarin het Bewegend Leren idee van de dag. Je kunt het natuurlijk meteen op je telefoon openen om snel even te kijken, maar hoe leuk zou het zijn om het filmpje meteen op het digibord zetten en samen met jouw groep of klas even kijken?! Waarschijnlijk doen jullie meteen mee, want plezier is aanstekelijk.

Doe dus lekker mee! Leuk als je jouw collega's ook laat inschrijven, dan kunnen jullie allemaal meedoen. Of doen alle locaties van jullie stichting mee? Supertof! Het heet niet voor niets een challenge... #dansvooriedereen

Schrijf je snel in: klik hier voor het inschrijfformulier.

Ik droom ervan om 1000 jonge kind professionals te inspireren en ik zou het heel fijn vinden als je dit artikel wilt delen binnen jouw netwerk. Tot snel!

Beweeglijke dansgroet, Lenneke Gentle

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen