Bewegend Leren Database geopend.

Vrijdag 24 januari 2020 was het zover: onze eerste conferentie! Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan wilde ik graag een conferentie organiseren om kennis uit te wisselen en om samen voor werkdrukverlaging en werkplezier te zorgen. In de kinderopvang en in het onderwijs. Echt, ik ben totaal emotioneel van gisteren! Ik dacht nog: zouden mensen wel mee gaan doen? Of staat alleen mijn team straks te dansen en te zingen? Een vol theater, volle overgave in meebewegen, staande ovaties, tranen na de lezing van Mark Mieras en heel veel mensen die hun persoonlijke verhaal met me deelden en knuffelden bij het afscheid.

Hebben we samen een beweegfamilie gecreëerd gisteren? Ik vermoed van wel. Aan alle lieve berichtjes te zien voelen mensen zich gezien, gehoord en verbonden. Zó gaaf dit, boven verwachting. Dit sterkt me des te meer om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van DE BEWEEGACADEMIE, de databases met beweegideeen en… er komt nog een knalverrassing aan!

In pyjama zit ik met mijn man lekker na te genieten van alles. De smile is niet meer van mijn gezicht geweest. Bedankt beweegfamilie, tot snel! Met foto’s, de aftermovie, het online interview met Mark Mieras, de evaluatie, het naslagwerk en de planning van de volgende beweegdagen.

Volgende conferentie 0-12 jaar

Natuurlijk komt er een volgende editie: weer in Utrecht, deze keer voor professionals die met kinderen werken tussen 0-12 jaar. Als eerst op de hoogte van de volgende conferentie? En van de knalverrassing? Schrijf je onderaan dit artikel in voor de nieuwsbrief. (No worries, ik haat spam, dus zal jou ook niet spammen.)

Toegang tot de Beweegdatabase

Na de proefperiode met de openbare database voor de kinderopvang en die voor het onderwijs, blijkt dat mensen beweegideeën delen en enthousiast zijn over beweegideeën van anderen. Zo enthousiast, dat men ideeën en hele mappen uit de database heeft gesleept en op de eigen computer gezet. Ik heb de database gesloten om alles weer te herstellen. Binnenkort komt de online masterclass beschikbaar, als je die hebt gevolgd dan weet je hoe het werkt en krijg je toegang tot de database van de sector waar jij in werkt.

Toon jouw leiderschap!

Voel je je weleens alleen staan in jouw behoefte om meer met de kinderen te bewegen? Bekijk hier hoe je zelf op jouw locatie een beweging kunt creëren door simpelweg een inspiratiebron te zijn voor collega’s.