Beweegdatabase gesloten: volg eerst de online masterclass.

Na de lancering van de beweegdatabase voor onderwijs en die van de kinderopvang zijn er ruim 150 mensen in aan het werk gegaan. Heel tof! Zo maken we meer bewegen en bewegend leren voor alle kinderen beschikbaar. Helaas zijn er mensen die nog niet helemaal thuis zijn in het werken met Google Drive, ze zijn digitaal gaan hamsteren. Er zijn mappen met beweegideeën helemaal verdwenen, zonde!

Beide beweegdatabases zijn voorlopig gesloten, ik ben bezig om alle mappen weer te herstellen. En: ik ben iets tofs aan het maken: een heuse online masterclass! In de masterclass leer je hoe de database in elkaar zit, hoe je jouw eigen beweegidee erin kunt delen, beweegideeën van anderen kunt gebruiken en hoe je de database wel en niet moet gebruiken. Na de masterclass krijg je toegang tot de beweegdatabase voor de kinderopvang of de beweegdatabase voor het basisonderwijs.

Sta je ook al te trappelen?

Ik ook! Om de masterclass beschikbaar te maken voor alle leraren, pedagogisch medewerkers, ondersteunend personeel en studenten aan de PABO en aan de SPW, bied ik de masterclass dan ook voor een klein bedrag aan. Voor €2,95 per persoon kun je al meedoen!

De komende dagen maak ik de online omgeving klaar. In deze tijd waarin we op afstand met kinderen communiceren, kan ook jij bewegend leren op afstand aanbieden. Hiervoor creëer ik een speciale module waardoor je online contact kunt maken met de kinderen en hun dag in beweging kunt brengen door samen met de groep een bewegend leren oefening te doen. Fijn om in contact te blijven via onze inspiratiegroep op Facebook.