Studio Swing Beweegawards 2023

Wie winnen De Beweeg Awards van 2023?

Je kent er vast één: die collega die bovenmatig veel talent heeft voor bewegend leren, buiten leren, sportend leren, spelend leren of dansend leren. De kinderen hebben veel beweeg- en leerplezier en deze leuke collega is een ware inspiratie voor het team.

Een leerkracht, onderwijsassistent, pedagogisch medewerker, vakdocent, coach of stagiaire? We zijn benieuwd wie jij nu in gedachten hebt.

Of die collega die altijd zorgt voor het werkplezier op jullie locatie. En wie is er altijd bezig met educatieve vernieuwing?

Beloon jouw top collega voor alle inzet en inspiratie en nomineer hem of haar voor een heuse BeweegAward! Uiteindelijk worden er  9 finalisten uitgekozen. Zij zijn live aanwezig bij De Grote Beweegconferentie en aan het eind van de dag maken worden de BeweegAwards uitgereikt.

BeweegAwards in drie categorieën

1 Bewegend leren collega

2 Werkplezier collega

3 Educatief vernieuwende collega

Alle inzendingen komen binnenkort op de website en dan kan er gestemd worden. Vul het formulier in en doe mee!

Unieke Awards

We vinden een standaard bokaal of medaille minder leuk om uit te reiken dan een uniek pronkstuk die je thuis of op je werkplek neer kunt zetten. We zochten naar een meer uniek item, daarom worden De BeweegAwards ontworpen door een beeldend kunstenaar. Binnenkort lees je hier alles over de kunstenaar.

Vul hier de naam in van de persoon die jij wilt nomineren.
Vul hier het e-mailadres in van de persoon die jij wil nomineren.
Beschrijf hier waarom jij deze persoon wil nomineren. En of het een beweeg collega, werkplezier collega of vernieuwende collega is.
Upload hier een foto van de persoon die jij wilt nomineren. (maximaal 2mb)
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Jouw gegevens

Vul hier jouw naam in.
Vul hier jouw e-mailadres in.