Online Workshop: Bewegend Leren

Studio Swing
Datum: donderdag 10 januari 2019 15:45 - 17:15

Locatie: Online

Bewegend leren: TE leuk!

Daar willen jullie als basisschool, voorschool en kinderdagverblijf natuurlijk graag mee starten.

Maar hoe doe je dat als bewegen je vak niet is?

In deze online workshop deel ik mijn ervaringen en tips met jullie, zodat jullie zelf met minimale middelen een goed begin te kunnen maken. Alle onderwijs- en opvang professionals die Nederlands spreken kunnen meedoen, dus ook collega's uit België, de Nederlandse Antillen en Suriname zijn van harte welkom.  

Starten in 6 stappen.

  1. Ouderbetrokkenheid vergroten.
  2. Financiering van verdere stappen.
  3. Duurzame integratie.

 

Hoe werkt deze online workshop?

Op donderdag 10 januari kun je met je team gezellig plaatsnemen aan jullie teamtafel. Jullie zorgen voor koffie, thee en een notitieblok en ik verzorg de inhoud. Zet een laptop met internetverbinding en geluid op tafel, log in op de afgesproken website en we kunnen van start. Tussendoor zijn er momenten dat je vragen kunt stellen. Je kunt de workshop tot 17 januari nog terugkijken. 

Het is onze missie dat leren met beweging, dans en spel in 2030 in elk geval op alle jonge kind locaties in Nederland is geïntegreerd. Op een manier die bij jullie past, maar vooral op een manier die bij de kinderen past. Daarom bieden we deze workshop voor een schappelijke prijs aan, voor alle leerkrachten, pedagogisch medewerkers, onderwijsassistenten, IB'ers, directeuren, coaches, beleidsmakers en... voor jou!

Voor €75,00 ex BTW kan het hele team meedoen. Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestiging. Samen met de factuur ontvang je een beschrijving over de online werkwijze en het wachtwoord dat nodig is om je online aan te melden. 

Leuk om te connecten om LinkedIn

 

 

Telefoon
0640238631
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • donderdag 10 januari 2019 15:45 - 17:15