Bewegend Leren voor peuter PM'ers

Studio Swing
Datums: vrijdag 23 maart 2018 10:00 - vrijdag 8 juni 2018 17:00

Locatie: Studio Swing  |  Plaats: Den Haag, Nederland

Peuters leren door dans, spel en beweging.

Het jonge brein heeft veel beweging nodig om volledig tot ontwikkeling te komen. En het is eigenlijk ook nog heel leuk. Daar wordt al ruim 50 jaar bewijs voor aangeleverd. Beweging is een creatieve, fysieke manier om in het hart van kinderen te komen en daarom kunnen wij peuters tijdens voorschooltijd en kinderopvangtijd laten bewegen en tegelijkertijd de begripsvorming stimuleren. Ben jij daar ook van overtuigd? 

 

In 4 dagen leer je de basisingrediënten hanteren die jouw leeromgeving tot een bewegende leeromgeving kunnen transformeren We combineren de SLO doelen voor taal en rekenen met dans, beweging en spel. Zo kun jij stap voor stap toewerken naar een wekelijks bewegend leren moment met jouw peuters. En natuurlijk is wat je doet meetbaar en doelmatig en blijf je gewoon de methode volgen waar jij mee werkt. Het is dus niet weer iets extra's: maar na het volgen van deze cursus kun je activiteiten tegen elkaar wegstrepen EN kun je je verantwoorden tegenover ouders, collega's en jouw leidinggevende. En misschien raakt de hele voorschool of kinderopvanginstelling wel geïnspireerd door het bewegend leren.  Beweging maakt leren leuk! 

 

>>> Klik rechtsboven op de groene knop en reserveer jouw plek.

 

Bewegend leren; leren door dans, spel en beweging. 

Welke peuter PM'er wil dat nou niet? 

Op de groep, in de speelzaal en buiten! 

Samen met 10 collega peuterleidsters werken we samen een portfolio uit met dans, spel en bewegingsoefeningen om de begripsvorming bij diverse thema's in beweging om te zetten. 

Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep om tussen de cursusdagen door contact met elkaar te houden, vragen te stellen en informatie uit te wisselen. 

Cursusdata 2018
23 maart 
13 april
18 mei
8 juni

Kosten: €750,- ex BTW

Vroegboekkorting: €675,- ex BTW  als je voor 5 december 2017 boekt 

 

>>> Klik rechtsboven op de groene knop en reserveer jouw plek.

 

Wil je graag meer weten over mijn achtergrond? Leuk om met je te connecten op Linkedin

Wil je eerst eens live kennismaken met mij en iets meer horen over bewegend leren en de wetenschappelijke onderzoeken daarover? Schrijf je dan in voor één van de inspiratiedagen

 

Beschikbare stoelen
10
Aantal beschikbare stoelen
10
Telefoon
0640238631
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Buitenom 19
2512 XC Den Haag, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van vrijdag 23 maart 2018 10:00 tot vrijdag 8 juni 2018 17:00

 

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers